Храна за домашни любимци, която казва “Обичам те”!

Когато казваме на човек “обичам те”, той знае, че в тези думи се крият още много емоции като “грижа ме е за теб”, “искам да се чувстваш добре”. Как домашният любимец обаче да разбере всичко това? Животните усещат добрите ни намерения и единствената наша грижа е да им осигурим най-добрите условия за живот. Това включва и добра, качествена и здравословна храна. Осигурявайки я, ние всеки ден им показваме това, което бихме искали да им кажем на техния език: “Искам да си завинаги до мен!”.

Как да я разпознаем?

Котките и кучетата не са по-различни от хората и множество здравословни проблеми и алергии водят началото си от храната. Затова е препоръчително тя да е без пшеница или пшеничен глутен, без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти или соя.

Традиция в английски стил

Храна с търсените качества не се намира лесно, но още по-трудна става задачата, ако искаме тя да бъде високо оценена и одобрена от нашите четириноги приятели, а не само от нас. Следвайки именно тези критерии през 1996 година в Брайтън, Англия, Греъм и Уенди Стивънс създават семейно предприятие за производство на висококачествени храни за кучета и котки “Arden Grange”. Самите те от години отглеждат и развъждат немски овчарки, познават хранителните им навици и предпочитания.

Компанията се разраства, но въпреки това всяко решение за нова храна се взима от Греъм и Уенди или по-точно от техните четириноги любимци в домашна среда. Така са сигурни в нейните вкусови качества и добра смилаемост. Те поддържат отношения и със своите клиенти, които също споделят впечатления за продуктите. Обратната връзка помага продуктите да се подобряват постоянно. Признанията не закъсняват - храните “Arden Grange” получават награда в категория “Най-добра суха храна за кучета” и “Специализирана храна за кучета”. Към днешна дата продуктите на фирмата се предлагат в повече от 30 страни по целия свят и са известни със следните качества:

●     Храните не съдържат генно модифицирани съставки, растежни хормони;

●     Продуктите са хипоалергенни - без глутен, соя и млечни продукти , които са често срещани алергени и при  животните;

●     Храните за здравословни, но едновременно с това и вкусни заради качественото месо в тях, а не заради добавени изкуствени аромати, сол или захар за подобрение на вкуса;

●     Използват се съставки с висока хранителна стойност - всички продукти от гамата съдържат прясно пилешко месо, прясна сьомга или агнешко месо, като основен източник на протеини;

●     Формулите са фиксирани, рецептите не се променят;

●     Храната се стабилизира по естествен път;

●     Всички необходими продукти се набавят от Великобритания и ЕС;

●     В храните има полезни хранителни добавки като боровинки и екстракт от юка с антиоксидантни свойства, пребиотици за подобряване на храносмилането и имунната система, както и хондроитин за костната система.

Храните на “Arden Grange” са подходящи за всякакви видове кучета и котки. Съобразени са с различните хранителни изисквания през различните фази на растеж, както и с различния калориен разход при животни в различна възраст, начин на живот и тегло. Нашите любимци ще оценят добрият им вкус, а ние ще сме спокойни, че им осигуряваме най-високите стандарти и оптимално хранене.

Как да изберем най-подходящата храна?

Сега е по-лесно от всякога, защото може да изберем от широката гама с продукти на "Arden Grange", в разфасовки по 2 килограма, които са с 20% отстъпка. Така нашият четириног любимец ще може да опита повече вкусове и да ни покаже с празната купичка кой е неговият избор. А когато след това дойде да ни помаха ведро с опашка или да помърка в скута ни, това е неговият начин да каже “Благодаря! Късмет е, че именно ти си моят стопанин!”.


Коментари:

Все още няма коментари!


To leave a comment, please login as a memberСвържете се с нас

Свържете се с нас и ние ще ви върнем обратен отговор в най-кратък срок. Може да използвате телефоните за връзка, имейл адреса и формата за контакт.

Към контакти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50лв.

Нашите продукти ще бъдат доставени до вас напълно безплатно.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

Нашият магазин предлага разннобразни методи за разплащане.

ОНЛАЙН ЧАТ

Консултация по всички въпроси

Свържете се с нас в рамиките на работния ден чрез нашия онлайн чат.

- Последно от блога

 

Подрастващи кучета от едри и гигантски породи

Ортопедичните заболявания при подрастващите кучета са често разпространен проблем. На тях се падат 25% от случаите за търсене на ветеринарна помощ. От тях 70% са патологии на крайниците, като 20% от тях са в следствие на неправилно хранене. Над 22% от болните животни са под 1 год

Прочети повече
Проблеми с аналните жлези

Проблемите с аналните жлези са често срещани и силно неприятни за домашните любимци и собствениците им! Това е по-малко разпространено при котките, но и те могат да бъдат засегнати.
Съдържащ остра, мазна течност, правилно функциониращи анални жлези см

Прочети повече
Как да предотвратим появата на тазобедрена дисплазия - болестта на големите породи кучета?

Всяка една порода кучета има своя специфика - както на характера, така и чисто физиологична. Избирайки си куче от голяма порода, трябва да знаем, че вниманието ни, особено през първите месеци на растеж, трябва да е насочено към з

Прочети повече

Нюзлетър

...и научете първи за най-новите ни продукти и отстъпки!