Котешка храна на годината

С удоволствие Ви съобщаваме, че храната Arden Grange Sensitive за чувствителни котки е обявена за „Котешка храна на годината“ в силно конкурентната категория „котешки продукт“ на тазгодишните Retailer Recommended Awards.

Наградите са гласувани от индустрията за домашни любимци и читателите на Pet Product Marketing. След като получи признанието, Уенди Стивънс, директорът на Arden Grange каза: „Ние сме много щастливи да приемем тази награда. Търговците на дребно имат най-добрата представа за това какво търсят потребителите в пълноценна храна за котки, така че да получим тази похвала от тях е прекрасно, благодарим им че им за отделеното време за гласуване, за постоянната  подкрепа и за доверието в нас. "

Въпреки че всяка рецепта от гамата Arden Grange е естествено хипоалергенна и без пшеничен глутен, говеждо месо, соя, млечни продукти, изкуствени аромати, оцветители и консерванти, нашите Sensitive продукти са с допълнителни функции, предназначени да поддържат домашните любимци с нежна кожа или храносмилане.

Нашата рецепта за чувствителна котешка храна съдържа 26% прясна океанска бяла риба, картофи и уникална комбинация от хранителни вещества и натурални добавки. Нежният беззърнест състав е проектиран да се усвоява лесно, като същевременно насърчава оптимално здраве, жизненост и състояние дори при най-чувствителните котки.


Коментари:

Все още няма коментари!


To leave a comment, please login as a memberСвържете се с нас

Свържете се с нас и ние ще ви върнем обратен отговор в най-кратък срок. Може да използвате телефоните за връзка, имейл адреса и формата за контакт.

Към контакти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50лв.

Нашите продукти ще бъдат доставени до вас напълно безплатно.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

Нашият магазин предлага разннобразни методи за разплащане.

ОНЛАЙН ЧАТ

Консултация по всички въпроси

Свържете се с нас в рамиките на работния ден чрез нашия онлайн чат.

- Последно от блога

 

Как да се справим с винаги гладното куче?
Как да се справим с винаги гладното куче?

Усещането за пълен или празен стомах засяга кучетата точно както нас. Разликата е, че те не могат да си помогнат ... но могат да опитат! Всички сме изпитвали относително безвредното им поведение, очите на кученцето, накланянето на главата, глава в скута ви под масата за вече

Прочети повече

Нюзлетър

...и научете първи за най-новите ни продукти и отстъпки!